Wij zijn twee creatieve zussen die erg houden van knutselen! In de afgelopen jaren gingen onze gesprekken steeds vaker over hoe leuk het zou zijn om iets op te zetten waarbij wij onze creativiteit en enthousiasme kunnen overbrengen op anderen. Tot wij in de zomer 2016 besloten om niet langer te fantaseren, maar onze dromen gingen omzetten in daden! Omdat wij de creativiteit eigenlijk allebei van jongs af aan hebben meegekregen, en wij het heel leuk vinden dat wij dit met onze familie kunnen delen was de naam Meer Moois al snel geboren. Van der Meer is onze familienaam en Moois is wat wij graag creeëren. Onze moeder is de 'leverancier' achter onze webwinkel.  Al vanaf jongs af aan is zij bezig met handwerken en elke dag maakt zij er nog meer moois bij. Wij, Marjolijn en Marleen, de gezichten van Meer Moois, stellen ons graag nog even persoonlijk aan u voor....

Marjolijn Dekker-van der Meer 

Ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van drie meiden en een jongen. Al jarenlang ben ik werkzaam in de reclamewereld en daarnaast altijd creatief bezig.  Schilderen, haken, knutselen, ik ben er altijd mee bezig. Sinds de komst van mijn kinderen is dit alleen maar meer geworden en leek het mij ontzettend leuk om al mijn passies samen te brengen!

Marleen Marks-van der Meer 

Ik ben 33 jaar oud, getrouwd en  moeder van twee zoons. Inmiddels sta ik alweer 10 jaar voor de klas in het basisonderwijs  en ben  ik werkzaam geweest in verschillende groepen. Al van kinds af aan beleef ik veel plezier aan knutselen. Allerlei hobby's zijn de afgelopen jaren voorbij gekomen, van sieraden maken tot mozaïeken en kleding naaien. Ik vind het heel erg leuk dat ik bij Meer Moois mijn creativiteit kan delen en andere een leuke en gezellige middag/avond kan verzorgen. 

Ons gezellige en inspirerende atelier bevind zich aan de Oortveldlaan in Ede. We hopen je binnenkort te ontmoeten in ons atelier voor een feestelijke middag/avond!

 

 

 

© 2016 - 2020 MeerMoois | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel