Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden met betrekking op het reserveren van een workshop of kinderfeestje bij Atelier Meer Moois te Ede.

 

1. Reservering

Wilt u weten of een bepaalde datum nog beschikbaar is, u kunt dan op onze website bij de betreffende workshop of kinderfeestje het venstertje met "data" openen zodat u de data die nog vrij zijn te zien krijgt. Een optie op een datum is in overleg mogelijk en kan maximaal 4 dagen vastgehouden worden. Na deze 4 dagen heeft Atelier Meer Moois het recht om zonder melding de optie te verwijderen. Een optie is enkel mogelijk wanneer er tussen de datum van optie en de 4 dagen bedenktijd minimaal 4 weken zit.

Wanneer een reservering is geplaatst dan dient de betaling van de reservering binnen 7 dagen op onze rekening te zijn bijgeschreven. Met uitzondering van feestjes of workshops die binnen 3 weken plaatsvinden, in dat geval is de betalingstermijn maximaal 2 dagen. Wanneeratelier Meer Moois nog geen betaling heeft mogen ontvangen dan wordt de reservering geannuleerd. 

 

2. Annuleringsvoorwaarden

Wanneer u tijdens  de workshop met minder dan 6 personen aanwezig bent, dan dient u toch voor minimaal 6 personen te betalen. Bij afmelding van een persoon dient u dit vantevoren aan ons door te geven. Wanneer wij dit tijdig hebben vernomen, zullen wij het bedrag van de afwezige persoon terug op uw rekening storten (met een minimum van 6 betalende personen). 

Indien u zonder afmelding niet aanwezig bent op de geboekte datum, dan vindt geen teruggave van het betaalde bedrag plaats.

Als de workshop  door een calamiteit geen doorgang kan vinden, van uw kant of de onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de workshop op een andere datum te volgen.

 

3. Aansprakelijkheid

Atelier Meer Moois kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor het uitvallen van workshops door overmacht. Atelier Meer Moois aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een workshop.

Atelier Meer Moois  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in het pand van Meer Moois.

 

4. Fotograferen auteursrecht

Foto’s gemaakt tijdens workshops mogen gebruikt worden voor eigen gebruik en portfolio. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Meer Moois op welke wijze dan ook commercieel gebruikt worden. Zonder tegenbericht heeft Meer Moois het recht om foto’s gemaakt in het atelier te gebruiken voor eigen doeleinden zoals bv. plaatsing op de website.

 

5. Eten en drinken

Het is niet toegestaan om in ons atelier gebruik te maken van zelf meegenomen eten en drinken tenzij in overleg daar toestemming voor is gegeven.

6. Algemeen

Door u aan te melden voor een activiteit bij Atelier Meer Moois, verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden.Wij behouden ons het recht voor om informatie op de website tussentijds te wijzigen.

7. BTW

In verband met onze kleine ondernemingsregeling  (KOR) wordt er geen BTW in rekening gebracht op onze facturen. 

 

 

© 2016 - 2020 MeerMoois | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel